Serviceovereenkomst particulier

Zorgeloos wonen. Je belastingzaken geregeld. En altijd goed verzekerd zijn. Dat is mogelijk met de Serviceovereenkomsten van Holland Hypotheken & Verzekeringen. Met onze Serviceovereenkomsten bieden we je doorlopende service en nazorg.

Belasting

€ 10,50 per maand
  • Met deze Serviceovereenkomst heb je geen omkijken meer naar je belastingzaken. Wij verzorgen de aangifte inkomstenbelasting, de voorlopige teruggave en eventueel zorg- en huurtoeslag. Kindgebondenbudget en jaarruimte berekeningen vallen hier ook onder.

Hypotheek

€ 6,50 per maand
  • Gegarandeerd de laagste maandlasten! Het kan met de Serviceovereenkomst Hypotheek. Wij controleren namelijk regelmatig of je hypotheeklast omlaag kan. Daarnaast controleren we iedere drie jaar samen met jou of je hypotheek nog bij je past. Omdat wij dit jaar 10 jaar bestaan, ontvang je bij deze Serviceovereenkomst dit jaar 10% korting op onze advies- en bemiddelingstarieven!

Schadeverzekeringen

€ 16,50 per maand
  • Goed verzekerd met de Serviceovereenkomst Schadeverzekeringen. Bij het afsluiten van de verzekeringen maken we een vergelijking op basis van prijs en voorwaarden. Dit doen we vervolgens iedere drie jaar, zodat je altijd goed zit. Heb je schade dan kun je uiteraard bij ons terecht. De premie voor de verzekering betaal je rechtstreeks aan de verzekeringsmaatschappij. Je krijgt hier korting op omdat wij geen provisie ontvangen.

Uitgebreid

€ 21,00 per maand
  • Dit is een combinatie van de Serviceovereenkomst Hypotheek en Schadeverzekeringen. Kies je voor deze combinatie dan ontvang je met de Serviceovereenkomst Uitgebreid bijna 10% korting ten opzichte van losse Serviceovereenkomsten.

TOP

€ 29,50 per maand
  • Dit is de meest voordelige en complete optie. Het bestaat uit de Serviceovereenkomst Belasting, Hypotheek en Schadeverzekeringen. Kies je voor deze Serviceovereenkomst dan ontvang je 12% korting ten opzichte van losse Serviceovereenkomsten.
Holland Hypotheken & Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie